MODINO OVERTAR COSORI I NORDEN

Cosori Dual Blaze luftfrityr. Foto: Cosori

– Vi er allerede i gang, og fra 1. oktober er vi eksklusiv distributør i Norden for Cosori og Vesyncs øvrige merker, sier Arne Hvidsten i Modino.

Publisert

– Forbrukerelektronikk er et satsingsområde for oss, og vi har flere spennende ting på gang. Vi vil være likt tungt inne i telekomdistribusjon som tidligere, men i et marginpresset marked ønsker vi flere ben å stå på, sier Hvidsten til fagbladet Elektronikkbransjen.

Han er administrerende direktør i Modino, som nå overtar distribusjonen av Vesyncs fire merker Cosori, Levoit, Etekcity og det snart lanserte Pawsync.

Mest kjent på det norske markedet er Cosori, og deres Premium Airfryer ble av fagbladet Elektronikkbransjen kåret til «Årets kjøkkenprodukt 2022/2023».

I forbindelse med nysatsingen, er Roger Wollan ansatt som direktør for forbrukerelektronikk i Modino. Han kommer fra stillingen som operasjonssjef i Ledende Teknologi, som til nå har representert Cosori.

Vi vil være likt tungt inne i telekomdistribusjon som tidligere

I en pressemelding sendt ut i forbindelse med det strategiske partnerskapet, heter det at Modino er en ledende aktør i Norden som spesialiserer seg på distribusjon av forbrukerelektronikk, logistikk og tjenester, mens Vesync Co. Ltd er en global leder innen små husholdningsapparater.

 

Amerikansk-kinesisk

– Dette samarbeidet markerer en viktig milepæl i Modinos ekspansjonsstrategi, spesielt rettet mot Norden, heter det.

Det amerikansk-kinesiske selskapet Vesync Co., Ltd. ble grunnlagt i 2012, og har tilstedeværelse i over 40 land. Ifølge pressemeldingen utvikler Cosori innovative kjøkkenapparater, mens Levoit fremmer sunnere hjem, Etekcity forbedrer personlig pleie, og Pawsync fokuserer på kjæledyrs velvære.

– Modinos ekspertise og erfaring gjør dem til en ideell partner for vårt oppdrag om å fullt ut støtte forbrukere på deres velvære-reise. Sammen har vi som mål å bringe våre innovative løsninger nærmere de nordiske forbrukerne, sier daglig leder Andrea Corrales for Vesync i Europa i pressemeldingen.

 

Vil styrke Cosori

Her vises det til at Cosori allerede har en ledende posisjon i Norden, takket være sin innovative airfryer-serie med toppselgende modeller som Cosori Dual Blaze og Cosori Twin Fry.

– Samarbeidet med Modino vil ytterligere styrke og fremme Cosori samt Vesyncs andre merker, og gjøre produktene tilgjengelige for enda flere forbrukere, heter det.

Administrerende direktør Arne Hvidsten i Modino. Foto: Modino
Roger Wollan er ny direktør for forbrukerelektronikk i Modino. Foto: Jan Røsholm

– Vi er begeistret over å inngå partnerskap med Vesync mens vi utvider vårt fokus på detaljhandel og forbrukerelektronikkmarkedene. Vesyncs fokus på velvære og innovative produkter passer godt med vårt mål om å levere produkter og løsninger som treffer våre kunder. Vi ser frem til å sammen lansere en rekke spennende produkter som vil gjøre en forskjell i markedet, sier Arne Hvidsten i pressemeldingen.

Modino AS ble etablert høsten 2021, etter at norske investorer kjøpte de nordiske operasjonene til det amerikanske selskapet Brightstar. Selskapet eies av Otto Olsen Holding AS og selskapets ledelse.

Powered by Labrador CMS