GALAXY RING I HANDELEN I NOVEMBER

Galaxy Ring er vanntett, og har en driftstid på opptil en uke. Foto: Samsung

Samsung Galaxy Ring er tilgjengelig for salg i Norge fra onsdag 13. november, for 5.700 kroner. – Dette har vi sett frem til, sier Even Amdal.

Publisert

Han er norgessjef i Samsung, og uttaler i en pressemelding at de har ventet på den norske lanseringen siden Galaxy Ring første gang ble vist i Paris i juli.

– Endelig er Galaxy Ring tilgjengelig også her til lands. Galaxy Ring er det perfekte tilbehøret for nordmenn som ønsker å følge med på og ta gode valg for eget velvære, sier Even Amdal.

Ringen kommer i tre ulike farger; Titanium Black, Titanium Silver og Titanium Gold, sammen med et størrelsessett som kan brukes til å finne riktig passform blant ni forskjellige størrelser. Dette kan bestilles fra onsdag 30. oktober, og koster 100 kroner.

Fra salgsstart 13. november vil Galaxy Ring være til salgs hos Elkjøp og Telia, i tillegg til Samsung egen nettbutikk.

Norgessjef Even Amdal (t. v.) og salgssjef Tor Slørdal i Samsung på MWC-messen i februar. Foto: Marte Ottemo

 

Én ukes driftstid

Endelig er Galaxy Ring tilgjengelig også her til lands

Ifølge pressemeldingen kombinerer Galaxy Ring innovativ teknologi med et elegant design, ved at det personlige smartproduktet blant annet måler søvn, aktivitetsnivå og puls.

– Ringen er mer enn bare et stilig smykke – den er også et verktøy som gir deg muligheten til å lytte til kroppen din og gjøre gode valg som passer deg basert på datainnsikt, heter det.

Galaxy Ring har en konkav utforming, den er vanntett og skal kunne brukes under de fleste aktiviteter.

Størrelsessettet til Galaxy Ring koster 100 kroner. Foto: Samsung
Galaxy Ring i lateetuiet. Foto: Samsung

– Den er laget for kontinuerlig bruk med en imponerende batterilevetid på opptil syv dager på én lading, og er lett med en vekt fra 2,3 til 3,0 gram, skriver Samsung i sin pressemelding.

Powered by Labrador CMS