NORDEN SAMLET PÅ POWERUP

Kategoridirektør Lars Jødahl samlet over 600 selgere og 16 leverandører på PowerUp MDA, her på standen til Grundig. Foto: Jan Røsholm

– Vi har over 600 selgere samlet fra hele Norden, og før første gang er Sverige med, sier nordisk kategoridirektør Lars Jødahl i Power.

Publisert

– Vi tviholder på tradisjonen med grupperomsundervisning, da vi mener det gir bedre læring, sier Lars Jødahl.

Bransjebladet møter ham i april på PowerUp MDA på Gardermoen.

 

Opplæring viktigere

– For å sørge for bemanning i butikkene og at alle selgerne får gjennomført opplæring, kjører vi to runder med kurs, sier Jødahl.

Kjeden samlet totalt 13 leverandører, og hver samling er på to dager, og leverandørene har klasseromsundervisning på omgang.

I tøffere økonomiske tider, som vi opplever nå, er det enda viktigere med opplæring

– I tøffere økonomiske tider, som vi opplever nå, er det enda viktigere med opplæring. Da er vi bedre rustet til å selge de rette produktene til våre kunder, sier Jødahl.

 

Nyheter og høydepunkter

Power presenterte flere nyheter fra leverandørene for sine ansatte.

– Det er flere høydepunkter, som at vi for første gang i Power viser kjøleprodukter fra Hisense, sier Jødahl.

Kjøleprodukter fra Hisense er en av nyhetene i Powers vareutvalg. Foto: Jan Røsholm
Grundig viste vaskemaskin med kunstig intelligens. Foto: Jan Røsholm

– Og selvfølgelig vaskemaskinen fra Grundig med kunstig intelligens, og den nye koketoppen fra AEG med safirglass bør nevnes, sier Jødahl.

Grundig-maskinen har teknologien Grundig kaller AI-Sense. Her detekterer maskinen hvilke type tøy som legges i, hvor skittent det er, vekt og skyllbehov, for å optimalisere bruk av vaskemiddel, strøm og vann.

Den nye induksjonstoppen fra AEG har modellbetegnelse SaphirMatt, og er en overflate som er motstandsdyktig mot riper.

– Slike produktnyheter gir nye måter å selge på, nå er det ikke bare tekniske spesifikasjoner, men også følelser inne i bildet, sier Jødahl.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2024, som ble distribuert uke 25. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS