NY PREMIUM PARTNER-BUTIKK

Eplehuset Solsiden er en av kjedens største butikker. Foto: Eplehuset

Den 23. mai åpnet Eplehuset sin andre Apple Premium Partner-butikk. Dermed har både Trondheim og Oslo fått Apples toppsertifiserte butikker.

Publisert

Eplehuset Solsiden i Trondheim reåpnet den 23. mai med Apple Premium Partner-skilt, to måneder etter at Eplehuset Hegdehaugsveien i Oslo var først ute. De øvrige Eplehuset-butikkene er Apple Premium Reseller-butikker.

Ifølge en pressemelding er Eplehuset foreløpig alene i Norge med Apple Premium Partner-butikker.

– Dette betyr at Eplehuset som selskap har oppfylt Apples høyeste nivå av salgs- og serviceautorisasjoner, og Apples krav om eksponering av produkter og utdanningsnivå hos sine medarbeidere, heter det.

Vegard Thinn (f. v.), Malin Kvenild, Adrian Lyngstad Formo, avdelingsleder Wiktor Ødmann Moe, Stian Aksaas, Synne Pedersen Kåsbøl og Stig Næss Hammer arbeider i den reåpnede butikken. Foto: Eplehuset

Eplehuset betegner butikken på Solsiden som et flaggskip. Den ledes av Wiktor Ødmann Moe (25), som startet som selger i Eplehuset i 2019.

 

Samlingspunkt

Lokalene fungerer også som et samlingspunkt for byens teknologiinteresserte

– De nyoppussede lokalene byr på en enda bedre opplevelse av produktene våre. Hos oss finner man alltid det nyeste fra Apple, og vi tilbyr et univers som kundene liker å utforske. Samtidig er dette mer enn en butikk; lokalene fungerer også som et samlingspunkt for byens teknologiinteresserte, sier Ødmann Moe i pressemeldingen.

Eplehuset Solsiden har 16 ansatte, og er en av kjedens største butikker, med Apple-sertifisert verksted og bedriftsavdeling.

Eplehuset Trondheims butikk på Solsiden. Foto: Eplehuset

Eplehuset vil i løpet av året ha 24 fysiske butikker, to servicesenter i Oslo og Bergen, nettbutikk med hovedlager i Trondheim, samt en egen avdeling for bedrifter. Eplehuset er i tillegg sertifisert aktør for utdanningsinstitusjoner.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2024, som ble distribuert uke 25. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS