SORTE PANELOVNER I VINDEN

Marius Gjermundsen (t. v.) og Alf-Einar Nygård viser fem den nye svarte stålovnen fra Beha. Foto: Jan Røsholm

– Vi opplever stor etterspørsel etter sorte panelover, og kommer nå med en ny stålovnserie i denne fargen, sier Alf-Einar Nygård i Beha Elektro.

Publisert

– Panelovnen har tradisjonelt vært hvit, men nå er etterspørselen etter sort større enn etter hvitt. Derfor må vi tilpasse utvalget etter kundenes ønsker, sier Alf-Einar Nygård til fagbladet Elektronikkbransjen.

Vi møter ham og kollega Marius Gjermundsen på elektromessen Eliaden på Lillestrøm i begynnelsen av juni.

 

Sort på alle sider

– De nye panelovnene er sorte på alle sider, det er viktig for designet, sier Nygård.

Mer enn 60 prosent av etterspørselen er nå etter sorte ovner

Den nye serien med ovner blir å finne i alle klasser, fra 500 og opp til 2000 watt. Serien er allerede tilgjengelig i markedet i hvit farge.

– Mer enn 60 prosent av etterspørselen er nå etter sorte ovner, så dette er en trendfarge, sier Nygård.

De nye panelovnene fra Beha har støtte både for trådløst nettverk og blåtann, og er i markedet fra høsten. Prisen vil være fra 1.200 kroner og oppover, avhengig av størrelse. Beha kommer også med en serie sorte og hvite stålovner under navnet Classic. Disse har ikke støtte for blåtann eller trådløst nettverk.

– For de kundene som ikke vil ha sort eller hvit, er løsningen Beha Raw, der kan du male ovnen i den fargen du vil, sier Nygård.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 4/2024, som ble distribuert uke 35. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS