STØVSUGER OG MOPPER

Stian Lyro med Bosch Unlimited 7 ProHygienic Aqua. Foto: Stian Sønsteng

– Bosch Unlimited 7 ProHygienic Aqua er en videreutvikling, med et ekstra munnstykke som både støvsuger og mopper, sier Stian Lyro.

Publisert

Han er nøkkelkundesjef for småelektriske produkter i BSH Husholdningsapparater i Norge, og viser på Elon Expo-messen Bosch Unlimited 7 ProHygienic Aqua.

– Vi har i to år hatt suksess med stangstøvsugeren Bosch Unlimited 7, og kommer nå med denne i en ProHygienic Aqua-utgave. Med dette munnstykket rengjør du både vått og tørt, med to roterende mikrofibermopper. En egen tank tilfører automatisk vann, med eller uten rengjøringsmiddel, og moppene vaskes i vaskemaskinen, sier Lyro til fagbladet Elektronikkbransjen.

 

Barn og husdyr

– Hva er de typiske bruksområdene?

– På harde gulv får man med moppesystemet enkelt opp skitten, og spesielt med små barn eller dyr i huset er det lettvint å ta en kjapp runde over gulvet med ProHygienic Aqua, sier Lyro.

Prisen er mellom 6.000 og 7.000 kroner, avhengig av utstyrspakken.

Med små barn eller dyr i huset er det lettvint å ta en kjapp runde over gulvet med ProHygienic Aqua

– Her får du en fullverdig støvsuger og et moppesystem i samme pakke, med mulighet til å bruke de samme batteripakkene som på Bosch' verktøy, sier Lyro.

– Hvor viktig er rengjøringsprodukter for dere?

– Dette er en voksende produktgruppe, og sammen med kaffemaskinene fra Siemens et satsingsområde, sier Lyro.

– I hvilken grad er BSH med på å videreutvikle disse produktgruppene?

– Når vi kommer med nye produkter, kan man være sikker på at de er ordentlig gjennomprøvd, laget for å brukes, med en kvalitet vi kan stå inne for, sier Lyro.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2024, som ble distribuert uke 25. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.

 

Powered by Labrador CMS