DOBBEL LUFTFRITYR FRA PHILIPS

Bibbi Jansson i Versuni med Philips Airfryer 3000 Dual Basket NA352. Foto: Stian Sønsteng

– Philips Airfryer 3000 Dual Basket er vår første doble luftfrityr. Begge kurvene har vår unike Rapid Air-teknologi, og kan styres individuelt.

Publisert

Det sier Bibbi Jansson i Versuni, når vi i april møter henne på Elon Expo-messen i Örebro. Her viser hun den nye luftfrityren fra Philips, med produktkode NA352 og en pris på 2.800 kroner.

– Med vår Dual Basket-løsning kan du lage to retter samtidig, med ulik temperatur og tid, og begge kurvene har vår unike Rapid Air-løsning med sjøstjernen i bunnen som sikrer god luftsirkulasjon, sier Jansson til fagbladet Elektronikkbransjen.

Den største skuffen på seks liter skal romme en hel kylling på halvannen kilo, mens den minste på tre liter kan ta 400 gram grønnsaker eller 300 gram pommes frites. Luftfrityren har åtte program, for fersk pommes frites, frossen pommes frites, kylling, kjøtt, grønnsaker, fisk, kake og oppvarming.

Den største kurven har plass til en hel kylling på 1,5 kilo. Foto: Versuni

 

Philips er nummer én på verdensbasis

Panel eller app

– Det er også enkelt å manuelt stille inn ulike tider og temperaturer i kurvene, slik at to ulike retter er ferdige samtidig, sier Jansson.

Programvalg og manuelle innstillinger gjøres med betjeningspanelet på toppen, eller via Philips' HomeID-app.

Philips Airfryer 3000 Series Dual Basket koster 2.800 kroner. Foto: Versuni

– I appen kan man finne hundrevis av oppskrifter. Så er det bare å legge i maten, og la airfryeren gjøre resten, sier Jansson.

– Hvor stor er interessen for luftfrityr?

– Den har lenge vært stor, og vokser for hver dag. Alle merker har sine versjoner, og det er med på å øke oppmerksomheten. Når det er sagt, er Philips nummer én på verdensbasis, sier Jansson.

Hun sier det er supersmart med to ulike størrelser på kurvene.

– Det viktigste er å ha en kurv med større plass, for eksempel til kyllingen, mens du samtidig kan lage potetene eller grønnsakene i den andre, sier Jansson.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2024, som ble distribuert uke 25. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS