TYNNE TOPPER FRA GRAM

Ragnar Eknes i Gram med en av de nye koketoppene som kun bygger 44 millimeter i høyden. Foto: Jan Røsholm

– Til sommeren bytter vi ut alle koketoppene våre med en ny serie, som bygger kun 44 millimeter i høyden, sier salgsdirektør Ragnar Eknes i Gram.

Publisert

– De tynne toppene har en bedre avkjøling som gjør at man slipper krav til utlufting over en integrert stekeovn, sier Eknes.

Bransjebladet møter ham i april på utdanningsmessen PowerUp på Gardermoen.

 

Stabil frekvens

– Vår nye teknologi gir enda flere koketrinn og en mer stabil temperatur på kokenivået, sier Eknes.

Vår nye teknologi gir enda flere koketrinn og en mer stabil temperatur på kokenivået

Med et mer stabilt temperaturnivå unngår brukeren den pulserende kokingen og klikkelyden man tidligere kunne oppleve med induksjonstopper.

– Dette kommer på alle våre modeller med induksjon, ikke bare toppmodellene, sier Eknes.

Den nye serien med koketopper fra Gram kommer i både 60 og 77 centimeters bredde, og de tidligere modellene vil gradvis utfases.

– Prisen er ikke satt ennå, men jeg kan love at de blir konkurransedyktig i markedet, sier Eknes.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2024, som ble distribuert uke 25. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS