OBH Nordica Sous Vide Cooker

OBH Nordica Sous Vide Cooker

OBHs Sous Vide Cooker skal hjelpe deg å få et profesjonelt resultat hjemme.

Publisert

Ved å vakuumpakke maten for så å tilberede den i vannbad med jevn temperatur skal næringsstoffer og smak bevares i tillegg til at kjøtt og skal bli mørt og saftig. Et magnetiskdrevet sirkulasjonssystem gjør at vannet sirkulerer slik at temperaturen skal holde seg lav og jevn over tid. En timer med 72 timer gjør at man kan sette i gang maskinen og la den virke uten at man er hjemme. Vannkapasiteten er på 8,5 liter og matkapasiteten er på 2,5 kilo. Justerbar temperatur er fra 40 til 90 grader. Sous Vide Cooker kan brukes sammen med vakuumforsegleren Food Sealer Supreme. Pris: 3.000,-

Fra OBHs pressemelding 14. juni 2018.

Powered by Labrador CMS